Historia, kultur och arkitektur i Sverige

Förpackningar i världsklass

Letar du förpackningar till dina produkter ska du kontakta Nefab. Nefab är ett företag som är experter på förpackningar och förpackningslösningar. Företaget är skriver själva på sin hemsida att de är en ”global förpackningsleverantör som specialiserat sig på att utveckla, producera och leverera kompletta förpackningslösningar som minskar kunders totala kostnader samt minimerar deras miljöpåverkan”. Företagets vision är att vara en en global partner för kompletta förpackningslösningar.

Nefab har mer än sextio års erfarenhet och med kontor över hela världen är de än av de bästa och största inom förpackningsindustri. En av Nefabs populäraste produkter är ExPak A som är en plywoodlåda som går att fälla ihop. Lådan är konstruerad att klara de extremt tuffa transportförhållandena som produkter kan utsättas för. Är det inga produkter i lådan går den att fälla ihop och med dess stålkanter och utan lösa delar tål den det mesta och har lång livstid. Smart va?

Förutom ExPak har Nefab många smidiga lösningar till dina produkter som ska fraktas, ja du hittar det mesta när det gäller transportemballage. Ja, det känns som de har tänkt på det mesta helt enkelt.

corrugated

Kommentera!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *