Historia, kultur och arkitektur i Sverige
breitling superocean

Breitling Superocean

Armbandsuret Breitling Superocean har sedan den första versionen 1957 uppgraderats år för år till den lysande version den är idag. Det finns få armbandsur på marknaden som slår denna tingest. Naturligtvis finns det diskussioner om Breitling verkligen är på toppen av näringskedjan inom branschen, men oavsett om de ligger på plats ett, två eller tre så är Breitling Superocean ett armbandsur utöver det vanliga.

Varför du ska köpa en Breitling Superocean

Det går dock att argumentera för att ett armbandsur av den här kalibern och med det här priset är en onödig investering för någonting så basalt som ett armbandsur på flera vis är. Det kan tyckas kosta alldeles för mycket med en Breitling Superocean, men faktum är att vad man får för det priset är så mycket mer än man först tror. Det är på många vis en livsinvestering. Du kommer sannolikt aldrig igen behöva köpa ett armbandsur eftersom en Breitling Superocean inte slutar fungera. Många armbandsur av denna kvaliteten går i arv vid bortgång till och med. Och även om det är dyra pengar att lägga ut på en gång så finns det mycket som talar för att du kommer få igen det. Alla de armbandsur du kommer behöva köpa var och vartannat år kommer i längden att kosta dig en bra slant de också. Fundera över hur mycket de armbandsur du kan tänkas köpa från och med nu och tills du dör kostar dig.

Kvaliteten och historien

Men priset i all ära, den främsta anledningen till att du ska köpa en Breitling Superocean är kopplat till värdet du får i armbandsuret. Att äga världens bäst armbandsur resten av ditt liv eller mängder med bra armbandsur borde inte vara ett svårt beslut att ta. Du köper in dig i en historia, i ett fantastiskt bolag från 1800-talet och blir en del av deras varumärke. Dessutom har armbandsur så som Breitling Superocean historiskt sätt gått upp i värde ju äldre de blir.

Kommentera!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *